Drop-in Dagen

Wij zijn heel nieuwsgierig naar jou, je ideeën, plannen en dromen. Kom je die met ons delen op een van de drop-in dagen?

drop in dagenVoor jou zijn deze dagen een mooie kans om een stap verder te komen in jouw proces én om na te gaan of je samen met School voor Wereldverbeteraars verder op pad wilt gaan. Tijdens deze dagen plannen wij de gratis spreekuren in én kun je aan de slag met de mensen die er zijn.

Uiteraard krijg je tijdens je bezoek tips en feedback waarmee je verder kunt. En kunnen wij je vertellen of we je verder kunnen helpen en zo ja, hoe.

Je mag altijd vrijblijvend aanschuiven bij een drop-in dag. Wil je er onbeperkt bij kunnen zijn, leren van iedereen uit het netwerk en af en toe zelf iets doen, doe dan mee aan een van onze programma’s zoals Bouw aan je Droom, dan ben je vanzelf lid van onze learning community. Leden van de community bieden elkaar workshops tijdens de drop-in-dagen, om kennis te delen en zo elkaar verder te helpen.

Zie de agenda waar en waar de drop-in dagen zijn, kom spontaan langs of maak meteen een afspraak. Met een afspraak weet je zeker dat we tijd en volle aandacht voor jou hebben.