Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De eerste dag… van de rest van je leven

23 oktober 2019 om 09:30 - 20:30

Bouw aan je droom

Tijd voor verandering? Wil je iets nieuws? Een andere baan, rol of levenswijze? En wel per Nu?

Maar wat dan, waarom en hoe? Ontdek het allemaal in één dag en begin.

“Wonderlijk wat je in 1 dag kunt ontdekken en in gang kunt zetten”

Wat staat jou te doen?

In de ochtend ga jij met ons uniek concept ‘de Ervaarring’  op zoek naar wat voor jou op dit moment een perfect kloppende vorm, rol, baan of project zou zijn. Vanuit jouw intuïtie, plezier, gevoel en verlangen. Kortom, jij zoekt naar waar je helemaal van ‘aan’ gaat. Zodat jij meteen kunt beginnen om op de juiste plek de juiste dingen te gaan doen.

Vertellen

Vanuit je geïnspireerde zelf werk je in de middag verder aan het verwoorden en leren te vertellen van wat je vanaf nu wilt gaan doen. Zodat je er meteen werk van kunt maken door er levendig over te vertellen.

Hoe ga je het waarmaken?

Tot slot krijg je in de avond bakken met praktische op maat gemaakte tips en ideeën mee zodat je na vandaag ook weet wat jouw te doen staat. En hoe je het laat lukken.

Bij dit programma hoort ook dat we na twee maanden eens bijpraten, mocht je toch nog een stokje achter de deur nodig blijven houden.

Het is in de  buurt van Nijmegen, waar laten we je nog weten.

Deelname is 100,- (ex. BTW) Dat is de onkostenprijs. Daarnaast mag je een door jou te bepalen beloning geven, achteraf, als je dat kunt missen.

Daarvoor krijg je lunch, koffie, thee, een simpel diner en het Handboek voor Wereldverbeteraars. We gaan er pas vanuit dat je komt als de betaling is ontvangen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan blijft je ticket geldig voor een volgende keer.

Wij bieden dit laagdrempelig aan om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. We bieden deze dagen ook InCompany aan, tegen gangbare commerciële prijzen.

MELD JE NU AAN

Gegevens

Datum:
23 oktober 2019
Tijd:
09:30 - 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

volgt
Nijmegen, + Google Maps