Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ervaarring train-de-trainer

28 mei om 09:30 17:00

ervaarring-ontdekken-purpose

De Ervaarring is een krachtige werkvorm die jou als coach of trainer in staat stelt om een ander in korte tijd te doen ontdekken wat ze nu echt te doen staat. De Ervaarring helpt in het vinden van betekenis in werk en leven en een praktische vorm die daar op natuurlijke wijze bijhoort. Als coach of trainer die anderen helpt (loopbaan-) keuzes ter maken is de Ervaarring een must-have voor in je toolbox.

Lees meer over de Ervaarring. Honderden mensen maakten door de Ervaarring een betekenisvolle stap in hun leven.

“Spot on”

“Wat een krachtige en simpele werkvorm”

In deze train-de-trainer schetst Juul Martin, grondlegger van de Ervaarring, wat de achtergrond van de Ervaarring is. Welke ideeënwereld en principes erachter schuil gaan. We gaan al gauw aan de slag met oefenen, leren, feedback krijgen en geven.

Aan het eind van de dag heb je al meters gemaakt als begeleider en kun je zelf aan de slag. Na een tijdje volgt een door jou in te plannen follow-up 1 op 1 gesprek met Juul, om de puntjes op de i te zetten van jouw bekwaamheid met de Ervaarring.

Je krijgt:

  • een training van een dag
  • koffie, thee en heerlijke lunch
  • toegang tot de online syllabus + syllabus on print
  • het Ervaarring werkblad op print en digitaal om mee te werken
  • de mogelijkheid om jouw open sessies op de agenda van School voor Wereldverbeteraars te zetten
  • het Handboek voor Wereldverbeteraars ter inspiratie

We gaan er van uit dat je al enige ervaring hebt met coaching, dat je kunt luisteren zonder te oordelen en dat je een helpend inbeeldingsvermogen hebt. Idealiter heb je al eens meegedaan aan de Ervaarring of heb je een sessie gezien.

Jouw investering bedraagt € 495,- ex. BTW

Voor vragen, neem even contact met ons op.

Ervaarring train-de-trainer

Op 28 mei 2021 van 9.30 tot 17 uur in Nijmegen.

👉 AANMELDEN 👈

Gegevens

Datum:
28 mei 2021
Tijd:
09:30 – 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

School voor Wereldverbeteraars

Vierdaagseplein 1
Nijmegen,
+ Google Maps

Het licht gaat even aan

Ik heb deze week meegedaan met de Ervaarring, en ben onder de indruk van de lichtheid en de helderheid ervan. Je spreekt uit wat er op dat moment speelt, alles wat in je leeft mag geuit. Heerlijk 🙂 En dan ineens, in het midden van de opstelling, valt het kwartje, alsof het licht even aanging. Mijn hoofd zat er niet meer tussen en ik voelde duidelijk wat ik in de wereld kan zetten. Dat voelen en voor me zien, maakt dat het beklijft. Prachtig dat zo’n korte lichte sessie zo treffend kan zijn.

Welmoet de Graaf

Mooi en ontroerend

Wat een mooie en ontroerende Ervaarring was het gisteren. Niet alleen mijn eigen Ervaarring, maar ook die van de andere deelnemers. Dankjewel daarvoor!

Karen Michels

Play on!

De Ervaarring is een aanrader, een korte tijdsinvestering en waarde-vol. Ik heb onverwachte en bevestigende inzichten gekregen. Ook door naar de andere deelnemers te kijken erg leerzaam voor jezelf. Juul is scherp, raakt de essentie, legt snel verbanden, prikkelt en daagt uit.

Sanne Nicholas