Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gratis Introductie: Op Avontuur om je droom waar te maken

15 juni 2018 @ 13:00 - 16:00

Gratis

Hoe mooi zou het zijn als jouw droom werkelijkheid wordt? En hoe mooi zou het zijn als je weet hoe je dat doet zonder geld uit te geven – door veel mensen erbij te betrekken? Stel, je hebt zo’n droom die je nog wilt waarmaken. Maar hoe doe je dat? En met wie? Kom dan maakstormen.

De maakstorm is een werkwijze die jou inzicht, richting & trucs geeft voor het hele avontuur van het waarmaken van jouw droom. Vanaf het diep van binnen willen in het begin totdat het helemaal gelukt in de wijde wereld staat en alles wat er ondertussen gebeurt. De maakstorm helpt jou in het realiseren van iets nieuws en concreets in de wereld. Met mensen die zich aan jouw doel verbinden. Je creëert impact door mensen te raken met wat jij doet.

In de workshop op 15 juni leer je het hele proces al te doorgronden. Zodat je vooraf al een beetje weet hoe het er achteraf uit zou kunnen zien. Doorspekt met anekdotes en voorbeelden uit de praktijk.

Deze workshop is een introductie op het jaartraject dat we samen met onze partner School voor Coaching aanbieden. Meer info en aanmelden voor de workshop zie de site van School voor Coaching.

Gegevens

Datum:
15 juni 2018
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Website:
//www.schoolvoorcoaching.nl/opleiding/introductie_maakstormjaar/

Locatie

School voor Coaching
Utrecht, Nederland