Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In één ZINgeving! jouw online reis naar binnen

26 maart om 09:00 17:00

Ben jij op zoek naar meer houvast voor het maken van voor jou belangrijke keuzes? Zoek je richting in je werk of privé-leven? Dan helpt het als je voor jezelf een kloppend motto hebt, dat verbonden is met jezelf. Deze 1-daagse trainingsreis voert je langs jouw geschiedenis en leidt tot dat ene motto voor de toekomst. Tot die ene zin die jouw koers helpt te houden.

“Een goede manier om te ontdekken wat je belangrijk vind in je werk en in je leven.”

“Een zeer bruikbare workshop om tot de kern van je drijfveren en motivatie te komen.”

Voor wie is ‘In één ZINgeving’ bedoeld?

Deze sessie met Arianne van Dalen is er voor iedereen die op een leuke en interactieve manier een diepere laag van zichzelf wilt leren kennen en daarmee samen met anderen tot de kern van het bestaan, van jouw bestaan komt. Dit is een kans om aan de slag te gaan met het versterken van jouw persoonlijk leiderschap. Zolang je het echte gesprek aan durft te gaan met jezelf en anderen in een veilige omgeving.

Wat gaan we doen?

In 8 uur tijd ga je op reis langs de hoogte- en dieptepunten van je leven. Ook ga je terug naar je jeugd en bekijk je wat de passies in jouw leven je vertellen. Het is een dag vol introspectie. Afwisselend zijn er oefeningen met jezelf, een ander, een subgroepje of de hele groep. Meerdere invalshoeken leiden je uiteindelijk naar één zin. Eén motto voor de toekomst.

Arianne van dalen zingeving
Mijn ZINgeving: “To be the Magic Munchkin that helps you celebrate your birthday party”. Hoe ik daartoe gekomen ben ga ik je uiteraard vertellen tijdens de training.

Arianne: ‘Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd onderzoek ik veel vormen van persoonlijke ontwikkeling en ik heb mede daardoor een schat aan ervaring. Dit gaat van schema-therapie tot tantra en van EMDR tot stilte-retraite. Professioneel ben ik de afgelopen vier jaar verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en uitrol van het wereldwijde leiderschapsprogramma van ING. Nu wil ik alles wat ik heb geleerd aan iedereen aan kunnen bieden dus ik ben blij dat het ook via School voor Wereldverbeteraars kan. Ik ben moeder van twee kinderen en ik woon in Utrecht. Mijn familie is belangrijk voor me en mijn eigen tijd heeft ook een belangrijke plaats. Ik leef graag gezond en geniet van culinaire hoogstandjes.’ Lees hier Ariannes blog.

In één ZINgeving met Arianne van Dalen

Op vrijdag 26 maart van 9 tot 17 uur, online.

Deelname aan deze online sessie kost €295,- ex. BTW (= 356,95 inclusief)

👉 AANMELDEN 👈

Voor al je inhoudelijke vragen, neem contact op met Arianne:

Op 26 februari kun je eventueel al kennismaken me Arianne en haar workshop.

Arianne van Dalen

‭(06) 41 58 41 57‬

Bekijk de site van Organisator

online