Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Masterclass ‘Geef je boek uit’

20 oktober 2020 om 09:30 11:00

Je droomt ervan om je eigen boek in handen te hebben. Maar hoe vind je een uitgever? Of is het slimmer om je boek zelf uit te geven? In de online masterclass ‘Geef je boek uit’ maakt schrijfcoach Eveline Broekhuizen je wegwijs in het boekenvak.

Voor wie?

Voor coaches en trainers die de drive voelen om hun boodschap te delen in een boek. Of je nu net begint met schrijven of als je manuscript al bijna af is, dat maakt niet uit. Als je meer wil weten over de mogelijkheden om je boek te publiceren, dan is deze masterclass geschikt voor jou.

Als je iets doet, wil je het goed doen. Dat geldt ook voor het uitgeven van een boek. Daarom gaan we in deze online masterclass onderzoeken wat het beste past bij jou en je boek. 

Je ontdekt:
– de voor- en nadelen van uitgeven in eigen beheer of via een traditionele uitgeverij (of iets daar tussenin)
– waar je op moet letten en wat je kunt verwachten als je in gesprek gaat met een uitgever
– uit welke fases het uitgeefproces bestaat
– wat je kunt verdienen met je boek en van welke verkoopkanalen je gebruik kunt maken

Eveline Broekhuizen

Over Eveline
Ik ben Eveline Broekhuizen, schrijfcoach. Ik heb ruim twaalf jaar ervaring in het boekenvak. Na het behalen van de master Redacteur/Editor heb ik vijf jaar bij een gerenommeerde uitgeverij gewerkt, waar ik onder andere de binnengekomen manuscripten beoordeelde en de catalogus voor de boekhandel coördineerde. Daarna ben ik voor mezelf begonnen. De afgelopen zeven jaar heb ik freelance voor diverse uitgeverijen, zelfstandig auteurs en ondernemers gewerkt. Nu begeleid ik coaches met het schrijven van hun boek en het vinden van een uitgever.

Je betaalt 47,- ex. BTW

Meer info en aanmelden

Eveline Broekhuizen

06 – 106 54 704

www.evelinebroekhuizen.com

Online via Zoom