Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training ondernemend gedrag: de WAARMAAKchallenge

28 augustus om 12:00 19:00

doe de WAARMAAKchallenge

Train jezelf in je ondernemend gedrag en maak in 1 dag iets moois waar.

Eén groep. Eén dag. Eén lege ruimte. Geen budget, geen opdracht. Het doel? Aan het eind van de dag is er iets moois, echts en nieuws in de wereld gezet. Iets dat je zelf kiest en samen waarmaakt. Vanuit het niets.

De setting dwingt je heel ondernemend en vindingrijk te zijn en alles uit jezelf te halen. Je gaat alle bouwstenen van het ondernemen inzetten, ook al ken je ze nog niet allemaal of ben je ze nog niet meester. Je leert ze wel onderweg.

WAARMAAKchallengeDenk aan instant creëren, kansen zien en benutten, gewoon maar proberen, vreemden betrekken en inspireren, om hulp vragen, luisteren naar elkaar en het verbinden van ideeën. Ga los met de WAARMAAKchallenge en duik in het diepe. De begeleiders geven tips en delen hun skills als het nodig is en als je er om vraagt. Je krijgt kansen genoeg om te doen wat je niet zo snel durft, zodat je na vandaag krachtiger aan het ondernemen kunt. Onze mentoren halen het beste in jou naar boven.

Een beetje confronterend, maar wel lekker.

Deelname kost 99,- (ex. BTW)

We gaan er pas vanuit dat je komt als je betaling binnen is. Mocht je na betaling toch niet kunnen dan blijft je ticket geldig voor een andere keer. Als we om wat voor reden dan ook zelf moeten annuleren dan krijg je je hele bedrag natuurlijk terug.

👉 AANMELDEN 👈

Gegevens

Datum:
28 augustus 2020
Tijd:
12:00 – 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

School voor Wereldverbeteraars

School voor Wereldverbeteraars

Vierdaagseplein 1
Nijmegen,
+ Google Maps