Handboek voor Wereldverbeteraars

Handboek voor wereldverbeteraars

Hoe je als praktische idealist je dromen kunt waarmaken

Wil jij de wereld verbeteren? Kom in actie en begin je eigen concrete project om je droom te verwezenlijken. Want wat jij wil, kan ook zomaar lukken.

Wil je een einde maken aan zwerfafval, een speeltuin bouwen, eenzame mensen helpen of de bijen redden? Wat je droom voor een betere wereld ook is, je kunt hem alleen verwezenlijken als je begint. Nu. Maak je geen zorgen over geld, want spullen zijn er genoeg. En maak je geen zorgen over al het werk, want er zijn altijd mensen die blij worden van met jou meedoen.

In dit boek laat Juul Martin met praktische tips en inspirerende voorbeelden zien hoe jij op pad kunt om jouw droom te verwezenlijken. Zijn motto is: verbeter de wereld en verrijk jezelf. Niet met geld, maar met een mooi avontuur. 

Over de hele wereld zijn mensen dankzij Juul aan het helpen en delen geslagen. Hij kreeg landelijke bekendheid met het Huis van Overvloed, dat met overtollig bouwmateriaal en de hulp van veel vrijwilligers voor minder dan duizend euro werd gebouwd. Met zijn School voor Wereldverbeteraars helpt Juul mensen om hun dromen waar te maken.

Te koop vanaf 22 september 2018

Uitgeverij Haystack & Juul Martin