Lock Down / Open Up!

Weet je wat helpt om meer ruimte en vrijheid te ervaren? Je te blijven voeden met wat je raakt, je te voeden met wat jou inspireert. En dat kan met Lock Down / Open UP!

“Wat een fijne dagstart. Dat wil ik wel vaker!”

Lekker even je geest openen dus met leuke mensen die je meenemen naar die vrijheid en die ruimte die je wél kan pakken. Want die is er altijd. En die mensen die je meenemen? Dat zijn wij met alle plezier.

Doe je mee met Lock Down/Open Up? Wij bieden je vanaf iedere ochtend korte positieve ontmoetingen, inspiratiemomenten en kleine oefeningen die je helpen open te blijven. Om de moed erin te houden en vrijheid te vinden. Gewoon online voor je aan het werk gaat.

Iedere dag van maandag t/m vrijdag biedt een van onze mensen een korte, pakkende online sessie. Doe mee, laat je verrassen en blijf lekker open!

Regelmatig bieden wij programma’s op open inschrijving (zie de agenda), en ook op maat voor jouw organisatie. Neem contact op en geef ons je wensen door.

Een voorbeeldprogramma ter inspiratie

Maandag

Ron van Es: Ik vertel je een paar bijzondere verhalen die je zullen inspireren om deze week goed te beginnen. Betekenis geven aan leven en werk is ten slotte een belangrijk aspect om ‘open up’ te gaan in deze lange lock down die we nu ervaren. 

Dinsdag

Mieke Miltenburg met ontdekselen: In een krachtige sessie stel ik je een vraag of geef ik je een tip zodat je ontdekselt wat je kunt doen om je werkdag meer ontspannen te beleven. Houd je een potje bij de hand?

Woensdag

Juul Martin: Ruimte maken voor wat je nodig hebt. Hoe zorg je voor een fijn perspectief voor jezelf? Welke behoefte kun je wél vervullen?

Donderdag

Mieke Miltenburg met ontdekselen.

Vrijdag

Cindy Pittens met playfulness: Hoe lekker zou het zijn om de laatste dag van de week te starten met een vette glimlach en een goeie doorbloeding? 
In je hart, hoofd en handen! In deze kleine 20 minuten krijgt alles even aandacht. 

We beginnen stipt om 8.45 en de sessies duren een kwartier tot een half uur.

Zin in meer? Zie dan onze agenda of meld je aan voor de nieuwsbrief: