Maartje reist met je mee

Maartje reist met je mee

19 februari 2019 De droom van 0
maartje van haren-reismartje

Mijn verlangen voor de wereld is dat iedereen zichzelf in beweging kan zetten en komt waar hij of zij zijn wil.

Na een gave reis van 8 maanden door Zuid-Amerika kwam ik weer thuis en wist ik niet hoe weer verder te gaan met mijn ‘normale’ leven. Alles was anders en ik stond letterlijk een tijdje stil. Ik had veel leuke ideeën en wilde hier iets mee doen. Maar hoe dan? Zo begon mijn volgende ‘reis’, ontdekken hoe dat moet. En ik ontdekte: Reizen is iets wat we constant doen, letterlijk en figuurlijk. Thuis in eigen omgeving of juist naar een hele nieuwe plek. Het kan je doen stilstaan, ontdekken, groeien, verbazen en nog veel meer.

Om me heen zie ik mensen met passie en talent die in beweging willen komen. Welke souvenirs neem jij mee van de ‘reizen’ die je maakt voor de volgende stap? Iets wat je helpt om het gewoon te doen en het zelfvertrouwen te hebben dat het wél kan. Dat je die stap durft te zetten en ontdekt welke talenten je bezit en kan inzetten om deze wereld mooier te maken. Daar help ik bij, dat is mijn droom.

Hop on! Met Maartje van Haren, jouw Reismaartje.

Maartje zoekt nog wat hulp. Heb jij tips? Laat het haar weten.

> Mensen die ik kan interviewen over stilstaan en in beweging komen
> Expert op gebied van websites / social media
> Adviseur op gebied van zelfstandig ondernemen
> Fotograaf / filmmaker
> Hostels die ruimte hebben om try-outs te doen met reizigers
> Mensen die in de startblokken staan om in beweging te komen met hun droom/idee
> Organisaties zoals UWV / scholen / bedrijven / stichtingen die stilstaan en vooruit willen
> Deel-(volkswagen)busje om ReisMaartje on the road te starten
> Trainingsweken die ReisMaartje als onderdeel willen inzetten
> Festivals/events op gebied van reizen en ontwikkelen

Wil jij net als Maartje bouwen aan jouw droom?