Nieuwe paden banen door Saskia op de Weegh

Nieuwe paden banen – Saskia op de Weegh
Hoe zet je iets nieuws in de wereld? Hoe baan je een nieuw en onbekend pad? En hoe ga je je eigen weg? In het boek lees je hoe verschillende pioniers nieuwe paden baanden op het gebied van zorg, onderwijs, ouderschap, werk, kunst en natuur. Saskia op de Weegh neemt je mee in haar avontuur langs deze bijzondere mensen, stap voor stap haar nieuwsgierigheid volgend.
Het boek is een ode aan de ontdekkingstocht en aan de pionier: een uniek avontuur aangaan, het onbekende in, je eigen ervaringen opdoen en jouw waarheden ontdekken en delen met de wereld om je heen. Reis mee langs de inspirerende voorbeelden, prachtige foto’s en waardevolle inzichten, die je kunnen helpen bij het banen van jouw unieke pad! 

‘Nieuwe paden banen is meer dan een leesboek. Het is, naast de verhalen, overladen met prachtige foto’s, quotes van diverse mensen en ook gedichten van de hand van de auteur, waarbij de foto’s en proza soms zo veelzeggend zijn dat het verhaal dat daarbij komt haast overbodig is.  Aan de andere kant geven de verhalen ook weer heel persoonlijke boodschappen die gaan van “Doen waarin je gelooft” tot “Heb vertrouwen in het pad dat jij gekozen hebt.” Ieder verhaal is mooi en de elf etappes nodigen je ook uit om het op een willekeurige plek te openen om een verhaal te lezen of te herlezen.’ – PioniersMagazine

Je kunt het boek kopen via: 
//www.saskiaopdeweegh.nl/product/boek-nieuwe-paden-banen/

Saskia-op-de-weegh-nieuwe-paden-banen