Als je je droom wilt waarmaken, bouw er dan gewoon aan.

Wil jij jouw droom nu eindelijk waarmaken? Moet jouw idee gaan lukken? Of het nu een product, dienst of initiatief is, wat jij wilt kan lukken.
Ga mee Op Avontuur met School voor Wereldverbeteraars en leer al doende het waarmaken van jouw ideeën. Start met de bouw-aan-je-droom-maand. Voor ondernemers, idealisten en professionals die innovatiever willen zijn.
‘Ik leerde op avontuur echt te denken in mogelijkheden’
‘Energiegevend voor wat ik bij wil dragen aan de wereld’
‘Ik weet hoe ik mijn onmogelijke plannen nu moet gaan uitvoeren’

 

Bouw aan je droom-maand

Gedurende een maand werk jij samen met ons team aan jouw droom. We gaan praktisch aan de slag om ervoor te zorgen dat jij een ijzersterk geïnspireerd verhaal kunt vertellen over je droom. Want daar gaan mensen op aanhaken. Op jouw inspiratie. Jij ontwikkelt vervolgens een gave passende concrete vorm, dienst of product om in de wereld te zetten. En je maakt een strak plan hoe je verder op pad en veel mensen kunt betrekken na de bouw-aan-je-droom maand. Uiteraard ga je ook flink vooruit als je al een tijdje bezig bent en behoefte hebt aan een nieuwe impuls.

Week 1, Dag 1

Focus op je verhaal

Wat wil je veranderen of verbeteren aan de wereld?

En hoe ziet het er uit als het gelukt is? En wat inspireert jou daartoe?

Dit en veel meer vragen en oefeningen helpen je bij het onstopbaar op pad gaan en blijven en bij het verwoorden en geïnspireerd vertellen van je droom. Want dan gaat iedereen luisteren.

Week 2, Dag 2

Focus op je vorm

Iedere droom heeft het nodig om concreet te worden, om echt te bestaan. Anders blijft het een droom. Met welke vorm komt jouw droom dichterbij? En past bij jouw verhaal? Wat kun je maken, bouwen of doen dat helpt in het verbeteren van de wereld? Een event, een boek, een standbeeld of een film? Of heel iets anders? Daar gaan we deze dag op focussen.

Week 3

Deze week is er geen plenaire bijeenkomst, maar heb je een goed gesprek met iemand van School voor Wereldverbeteraars of een kanjer uit ons netwerk. We zoeken voor jou net die persoon die jou vermoedelijk het beste kan helpen en daar ga je mee in gesprek. Daarnaast krijg je een custom opdracht mee.

Week 4, Dag 3

Focus op het vervolg

Jouw concrete vorm heeft veel werk, kennis en ideeën nodig om tot wasdom te komen. Vandaag maken we voor het waarmaken van jouw vorm een soort enorme to-do lijst, inclusief bakken met tips en netwerkingangen om verder te komen. De wereld gaat je verder helpen. Aan het eind van de dag heb je je to do lijst klaar en weet je wat jou te doen staat.

Resultaat

Een sterk geïnspireerd verhaal over jouw droom

Een concrete vorm die je ontwikkeld hebt

Een plan in de vorm van een to do lijst met taken, namen en rugnummers.

Een netwerk dat je gaat helpen.

Na de bouw-aan-je-droom-maand ga je helemaal vol energie op pad. Je bent echt niet te stoppen!

Community

Uiteraard ben je natuurlijk nog lang niet klaar en kun je best nog wat hulp gebruiken. Daarom ben je, als je hebt deelgenomen aan deze maand, een half jaar lang gratis lid van de Community van School voor Wereldverbeteraars en kun je om hulp en tips komen vragen tijdens de open drop-in dagen.

Jouw investering

In tijd
Je bent er drie hele dagen volle bak bij van 9.30 tot 18 uur.
Je gaat in gesprek met een mentor.
Tussen de dagen door doe je wat je te doen staat.

In geld
Je betaalt 749,- ex BTW.

Inclusief koffie, thee en lunch
Je krijgt uiteraard het Handboek voor Wereldverbeteraars & 6 maanden lidmaatschap van de All you can learn community.

Een groep start op 20 november. Dag twee en drie zijn op 27 november en 11 december.

Daarna een groep op 22 januari, 28 januari en 12 februari 2019.

P2, Slotselaan 6-8
5328 ER Rossum (Gld.)

>> Meld je aan <<<