Special skills

Om jouw eigen droom voor een betere wereld te realiseren helpt het als je deze special skills gaat verbeteren bij jezelf.

Magneetkracht maken

Ken je Barack Obama? Mooi. Wat hij kan, kun jij ook leren. Jij kunt ook mensen inspireren en een magneet zijn voor hulp en ideeën. Misschien word je geen president, maar wat jij wilt kan met magneetkracht sneller lukken. Ontdek waar je naar verlangt, van welk probleem je buikpijn van krijgt en uit dat. En leer de juiste vragen te stellen om anderen te betrekken.

De juiste vorm ontwikkelen

Je kunt nog zo magnetisch zijn als je wilt, maar zonder duidelijke vorm die het probleem gaat oplossen gebeurt er niks. Wat gaat het beste werken? een event? Een tool, een leermiddel? Of toch een eigen plek, game, hangout? Leer de juiste vorm te zoeken en te ontwikkelen.

De wereld is Sinterklaas

Je hebt geen geld nodig om jouw droom te laten lukken. Want alles wat je nodig hebt is er al. Je hoeft alleen maar goed te leren vragen om wat je wilt en te leren zoeken naar waar en aan wie je moet vragen.

Leiden

Voor sommigen is het heerlijk om de leider te zijn, anderen gruwelen van het idee alleen al. Toch moet iemand richting geven én anderen mee krijgen. Jij kan het ook zijn. Je moet het zijn, het is jouw droom!

Roeptoeteren

Als niemand weet wat je doet, is het lastig hulp te krijgen of impact te maken. Leer te spreken voor een groep, goede verhalen te vertellen over de helden, je successen en mislukkingen. Online en in het echt.

Doorgroeien en business ontwikkelen

Zonder geld waarmaken gaat best. Zonder geld leven helaas nog niet. Het hoeft ook niet. Onderzoek en ontwikkel je droom door en maak wat jij hebt gemaakt waardevol voor anderen. Dan zou je er zomaar een onderneming van kunnen maken.

Je vind er meer info over in het Handboek en in het blog.

Ik heb interesse!

 

Daarnaast is het handig als je goed wordt in

Spreken voor een groep

Slimmer werken, verspil geen tijd aan inefficëntie

Het onderhouden van je website

En je zult zien dat andere leden van de school andere verrassende lessen voor jou in petto hebben.

Als facilitator van andermans dromen moet je natuurlijk op zijn minst

een durftevragen kunnen doen en een waarmaakdag of een knaldag kunnen organiseren.

 

Of heb je ons in je organisatie nodig?