Titia onderzoekt wat veiligheid voor jou betekent

Titia onderzoekt wat veiligheid voor jou betekent

1 februari 2019 De droom van 0
titia-van-der-werf-veiligheid

“Wat is jouw vorm van veiligheid?”

Met deze vraag is Titia van der Werf op pad. Om te leren en onderzoeken en om, wie weet, er een boek van te maken.

“Wat zou de wereld er anders uitzien als we beter kunnen voelen, als we kunnen luisteren naar onze diepere verlangens en drijfveren. Als we meer in het NU gaan leven met ons gevoel -onze achterliggende behoeften begrijpen- dan worden we met z’n allen verdraagzamer, voelen we meer verbondenheid en wordt de wereld een fijnere plek voor ons allemaal om te leven. Hoe mooi zou het zijn als we ons veilig genoeg voelen om wérkelijk te voelen wat we voelen?! Daar droom ik van.”

“Ik wil heel graag een bijdrage doen om de wereld nog een beetje mooier te maken. Door te praten over hoe belangrijk het is om je veilig te voelen. Op je werk, op school, op straat, privé, bij het sporten, waar dan ook. Pas wanneer je je veilig voelt kun je je gevoel helemaal toelaten -alle bewuste en onbewuste patronen laten gaan- en jezelf openen. 
Om te laten zien dat zo’n ontdekkingsreis in jezelf veel moois kan geven en je echt niet de enige bent die allerlei manieren bedacht heeft om (schijn)veiligheid te voelen, wil ik je graag (anoniem) interviewen. De hoofdvraag van het interview is: “wat is jouw vorm van veiligheid?”

Wil jij meedoen, neem dan contact op met Titia. Wij raden het je aan, ze doet mooie dingen! We zijn er trots op dat ze meedeed aan ons programma Bouw aan je Droom en nu de wereld op haar manier een beetje mooier maakt.