Trots op: Ingeborg

Trots op: Ingeborg

20 september 2019 Trots op 0

Wij kennen Ingeborg al jaren. Een lieve vrouw, die op allerlei plekken wil helpen. Creatief, ondernemer. Al jaren probeert ze een tunneltje in haar woonplaats Leende aan te pakken. Het is een vies tunneltje. Een uitnodigende kleurrijke tunnel die het dorp verbindt is wat ze ervan wil maken. Maar potdikkeme, iedereen vindt er wat van en het lijkt maar niet te gaan stromen, op gang te komen.

Totdat ze zelf besloot: wat ik zelf doe is niet handig meer, ik wil leren hoe het anders moet. Wat kan ik anders doen om wél beweging te krijgen? En hoe zit ik mezelf in de weg?

Dapper. Zóó dapper. Ik wou dat iedereen de moed had om zo naar zichzelf te kijken. Want dat is de enige manier om te groeien en om te leren, wat je ook wilt leren.

Met haar open houding was het voor ons een fluitje van een cent om haar te helpen groeien: ze deed mee met de Ervaarring en de WAARMAAKchallenge. Ze ging er volle bak in kunnen we wel zeggen en pakte iedere kans aan om te leren. En Ingeborg groeide, begon te opereren vanuit een andere plek, zo leek.

En potdikkeme: volgende week gaan ze met het hele dorp die tunnel opknappen. Gaat dat zien, gaat dat zien.

Voor ons is dit zo humbling. Ik ken er geen goed Nederlands woord voor, maar ken je het gevoel dat als je iets bijzonders in de wereld zet, en je je vervolgens dankbaar en bescheiden voelt? Humble. Nou dat. Dat gevoel nu te hebben is voor mij een aanwijzing dat de WAARMAAKchallenge en de Ervaarring echt wat bijzonders toevoegen. En drijft me ze verder te brengen en nog meer mensen er bekend mee te maken.

We zijn er trots op dat we Ingeborg op weg hebben kunnen helpen. Wil jij ook een vliegende start maken? Bouw dan zelf aan je droom, of als je een tijdje bezig bent, breng je bedrijf een stap verder met Bouw aan je bedrijf. Zie hier alle manieren waarop we jou verder kunnen brengen.