Wie wordt de wereldverbeteraar van het jaar?

Wie is de leukste onbekende wereldverbeteraar van het jaar? Je kunt nu stemmen!

We weten dat er zo veel mensen zo veel mooie dingen aan het doen zijn voor een betere wereld. We vermoeden dat er nog zo veel meer zijn die wij en vele anderen nog niet eens kennen. Laten we daar samen verandering in brengen. Laten we gave mensen met mooie gelukte dromen bekender maken, hun ideeën helpen te verspreiden en ze gaan prijzen! Doe je mee?

Wat we gaan doen is een verkiezing houden: Wie is de leukste onbekende wereldverbeteraar van het jaar?

Laat ons daarom weten wie volgens jou de leukste, gekste, meest bijzondere of ontroerende wereldverbeteraar is en wat zij of hij heeft opgestart. Groot of klein doet er niet zo toe. Het is geen wedstrijd 😉 Waar en voor wie het was ook niet natuurlijk, als het maar een mooi hoger doel dient en een beetje nieuw is.

Wij hebben uit tientallen inzendingen twaalf prachtige mensen geselecteerd. Tot 21 september 21 uur kun jij op deze pagina stemmen op de genomineerden. De winnaar wordt bekendgemaakt op 22 september op ons feestje waar we ook het Handboek voor Wereldverbeteraars lanceren.

En de prijzen zijn…. nog geheim, maar we kunnen wel al een ding verklappen: een vlucht boven Nederland in een sportvliegtuigje.