Wij hebben een ander verdienmodel en zijn daardoor beter toegankelijk.

Wij hebben een ander verdienmodel en zijn daardoor beter toegankelijk.

4 september 2019 Nieuws 0

Het afgelopen jaar hebben we bijna altijd wel ergens een open sessie van het een of het ander gedraaid. Vooral om zelf van te leren en om al doende mooi aanbod te ontwikkelen.

En dat is gelukt: We hielpen mensen om hun eigen diepst verlangde vervulling-gevende droom te ontdekken en waar te maken, we hielpen teams meer ondernemend samen te werken en verbonden mensen binnen organisaties met hun eigen bezieling, durf en daadkracht.

Lees maar eens wat verhalen in ons magazine (Bijvoorbeeld over Femke die haar House of Joy wil opstarten) of wat deelname met al die mensen deed. Ik krijg er nog steeds kippenvel van en ben trots en dankbaar dat ze met ons op pad durfden.

‘Maar je had het over een ander verdienmodel en toegankelijkheid…’

Juist. Dat zit zo. We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat het volkrijgen van workshops en programma’s met open inschrijvingen een vak apart is. Het lukte ons regelmatig; met bloed, zweet en tranen. Soms ook niet. Hulde aan al die mensen die dat leuk vinden, daar goed in zijn en met overgave doen! Maar wij hebben daar geen lol aan. Dus daar stoppen we mee.

Tegelijkertijd raken we steeds meer verbonden aan mooie bedrijven van divers pluimage waar wij langdurig veel mensen en teams kunnen helpen. Heerlijk om vanuit zo’n relatie te kunnen opereren en bij te dragen aan bedrijven die op hun manier de wereld verbeteren. En ja, dat betaalt prima.

Omdat we ook toegankelijk willen blijven voor zzp’ers, jongeren, mensen met even wat minder geld én daarmee ons eigen lab willen blijven draaien, houden we wél een open aanbod en bieden we dat heel laagdrempelig aan. We vragen daar voortaan een vaste lage onkostenprijs voor (tussen de € 50 en € 150,- voor 1 tot 3 dagen programma!). Een deelnemer mag daarnaast, achteraf, een beloning naar eigen keuze geven als hij of zij dat wil. Dat voelt soms gewoon beter voor de deelnemer.

We beperken ons wel in het aantal open sessies, vol is vol dus als je deel wilt nemen, doe vooral keihard je best om ertussen te zitten en overtuig ons dat jij de juiste deelnemer bent.

Nog iets leuks: Waar het passend is zorgen we InCompany voor extra plekken zodat mensen van buiten mee mogen doen. Zo hebben de bedrijven waar we samen mee werken altijd iets leuks uit te delen aan mensen met mooie ideeën en concrete dromen.

Vertel het dus vooral door. Of doe zelluf lekker mee…

NAAR DE AGENDA MET OPEN AANBOD