Aanbod incompany

Wij werken met plezier samen met organisaties die hun mensen echt willen helpen te groeien, los van de waan van de dag. Met organisaties die op wat voor manier dan ook de wereld verbeteren. En het nog beter willen kunnen doen. Download hier bijvoorbeeld het verhaal van Karsten Schipperheijn, managing partner bij P2, over waarom hij met ons samenwerkt.

Onze stijl: Learning by making & Doen door te beginnen. Lees hier wat het onze deelnemers oplevert.

Laat je inspireren door deze voorbeelden. En vertel ons je eigen wensen, dan ontwikkelen we voor jouw organisatie een mooi programma.

Programma’s

Bouw aan je droom – zet als doel die nieuwe dienst of dat nieuwe initiatief in de wereld door de bouwstenen van het waarmaken te leren. Drie dagen in één maand.

Bouw aan je zelluf! – Met de focus op wat jij nog heel graag wilt leren voor je eigen ontwikkeling ga je iets nieuws in de wereld zetten. Een event of een standbeeld, of wat dan ook. Dat dient als middel om jouw leerervaringen te bieden. Vijf dagen gedurende vijf maanden.

De eerste dag… van de rest van je leven. In dit eendaags programma ontdek je wat je nu echt te doen staat, je leert het krachtig te verwoorden en je begint er meteen mee met tal van praktische tips. Eén dag.

WAARMAAKchallenge Schaaf voor jezelf of als team aan je ondernemende houding, creatieve skills en samenwerking. Eén dag vol opnieuw ontdekte bouwkracht.

Voor groepen en events hebben we het bordspel een potje gamechangen ontwikkeld. Door het beantwoorden van bijzondere vragen en het uitvoeren van spoannende opdrachten kom je dichterbij het vervullen van je eigen droom…

Bouw aan je team. Ons teamontwikkeltraject op basis van leren door samen te maken.

de Ervaarring – Vindt die passende vorm die jouw vervulling gaat geven in werk of leven. Vanaf een uurtje tot een dagdeel. Als individu en voor groepen. Ook als train-de-trainer.

Mentorschap – Spreek een reeks gesprekken af met een van onze mentoren om net de begeleiding en leerervaringen te krijgen die je nodig hebt om zelluf dichter bij jouw doel te komen.

Durftevragen. Wij leren je deze methodiek die ervoor zorgt dat er binnen iedere groep meer gedeeld en geholpen wordt waardoor dingen sneller lukken. Train-de-trainer.

Sprekers en sessies op events, op aanvraag.

Met plezier maken we voor jouw organisatie iets wat nog beter past bij jou wensen en doelen.

Zie de agenda om mee te doen aan een open sessie of neem contact op om samen wat in te plannen.