Drop-in Dagen

Wij zijn heel nieuwsgierig naar jou, je idee├źn, plannen en dromen. Kom je die met ons delen op een van de drop-in dagen?

drop in dagenVoor jou zijn deze dagen een mooie kans om een stap verder te komen in jouw proces. Tijdens deze dagen plannen wij namelijk de gratis spreekuren in, ook met jou als je wilt. Uiteraard krijg je als nieuwkomer tijdens je bezoek tips en feedback waarmee je verder kunt. En kunnen wij je vertellen of we je na die dag verder kunnen helpen en zo ja, hoe als je dat zou willen.

De drop-in dagen zijn tevens de terugkomdagen voor mensen die na deelname aan een van onze programma’s blijven bouwen aan hun eigen droom. En dat tegelijk bij elkaar willen doen voor de lekkere energie die er hangt. Soms is het druk, soms is het rustig, you never know.

Je mag altijd vrijblijvend aanschuiven bij een drop-in dag. Wil je er onbeperkt bij kunnen zijn, leren van iedereen uit het netwerk en af en toe zelf iets doen, doe dan mee aan een van onze programma’s zoals Bouw aan je Droom, dan ben je vanzelf lid van onze learning community. Leden van de community bieden elkaar geregeld workshops tijdens de drop-in-dagen, om kennis te delen en zo elkaar verder te helpen.

Zie de agenda waar en waar de drop-in dagen zijn, kom spontaan langs of maak meteen een afspraak. Met een afspraak weet je zeker dat we tijd en volle aandacht voor jou hebben.

Wil jij al onze open drop-in dagen automatisch in jouw agenda? Importeer dan onze drop-in kalender in jouw agenda met deze link.