Durftevragen

Durftevragen! Dit is waarom het werkt

We weten dat mensen elkaar willen helpen. Dat mensen ideeën, tips en netwerk met elkaar willen delen. De hoeveelheid waar jij uit kunt putten is eindeloos, iedere groep is een potentiële goudmijn. Je hoeft alleen maar te vragen om wat jij echt wilt. Al meer dan tien jaar zien we dat durftevragen werkt voor de mensen die het als tool inzetten én voor de mensen die hun vragen stellen en kennis delen.

DURF

Kinderen die vragen worden overgeslagen? Niks van. Durf te vragen!

OVERVLOED

Mensen weten veel meer dan ze weten. Bij een vraag activieer je hun creativiteit en intelligentie.

DELEN

Groei begint met geven. Deel jouw kennis en overvloed, het helpt jou te groeien.

VRAAG NAAR JE DOEL

Wil je een fiets lenen, of zoek je een manier om op het station te komen? Wat is het doel en wat is middel? En wat heb je het liefste?

Wat wil jij nog voor elkaar krijgen?

WAARMAKEN

Het slimste wat jij kunt doen om jouw droom waar te maken, is om te vragen naar wat jij nog niet hebt of kunt.

Werkvormen

Durftevragen kun je meemaken in een open sessie (ook online), op jouw event inzetten of binnen jouw organisatie; met onze begeleiders of zelf leren als professional of Zzp’er die van verbinden, delen en lukken houdt.

Open sessies | Events | Train-de-trainer | Incompany

Zie de agenda om te kijken of er open sessies of train-de-trainers zijn binnenkort. Of neem contact met ons op voor de incompany-mogelijkheden.

Ontdek nog meer over durftevragen op durftevragen.com of download hier en nu gratis het boek ‘Durftevragen en de kracht van sociale overwaarde’ geschreven door Nils Roemen en Fanny Koerts.

Juul Martin begeleidde een geweldige Durf te Vragen sessie

Juul Martin begeleidde een Durf te Vragen sessie tijdens de expertmeeting Fair Fashion & Fabrics, die Stichting DOEN en Social Enterprise NL organiseerden voor sociaal ondernemers. Hij hielp twee ondernemers bij het stellen van een hulpvraag aan het publiek van 80 collega ondernemers. Door Juul’s scherpe vragen kregen de ondernemers hun hulpvraag heel helder. Juul’s open houding, vertrouwen en enthousiasme werkte aanstekelijk op het publiek. Zij gaven de ondernemers een reeks aan creatieve oplossingen en nuttige contacten om weer een stapje verder te komen richting hun missie: de mode industrie inclusief en duurzaam maken. Juul is professioneel, empatisch en prettig om mee te werken. Aanrader!

Maxime Hofman

Training Durftevragen: de kracht van eenvoud

Inspirerende dag met de training Durftevragen: zelf aan de slag en de verschillende rollen in dit proces mogen ervaren. Met de tips van Juul Martin en de andere enthousiaste deelneemsters meteen een stap verder kunnen zetten. Ik zie ernaar uit om meer mensen op weg te helpen met deze krachtige methode.

Nicolle Clemens

Durf te vragen training was energiek!

Wat een heerlijke energieke sessie, veel geleerd, veel gedeeld, veel gelachen 😂🤣😂
Echt de moeite waard! Onderweg naar huis al begonnen met het boek van Juul Martin, leest makkelijk en veel herkenning.
A day well spent.
Nu zelf aan de slag.

Vivianne Hahn

Rustig en coachend meegenomen

Juul nam ons bij de training om durftevragen te begeleiden stap voor stap mee in de methodiek van #durftevragen. Door het gezamenlijk te oefenen en elkaar feedback te geven leerden we al snel hoe we zelf een durftevragen kunnen leiden.  Wat ik heel prettig vond is de manier waarop Juul de dag begeleidde, op een rustige coachende manier nam hij ons mee in de wereld en mogelijkheden van #durftevragen.

Tussendoor werd er een overheerlijke lunch gebracht door buurman Stroom, daar heeft iedereen van genoten!

Ik kan deze methodiek heel goed gebruiken in mijn werk als Cultuurmakelaar, ben blij met de handvatten die ik daarbij gekregen heb. Ook fijn dat we nog wat extra documentatie hebben gekregen.

Kleine tip, serveer iets lekkers bij de koffie en thee, dat maakt het helemaal af. Of.. #durfdittevragen aan de deelnemers, wie weet wat voor baktalenten je in huis haalt;)

Karelien Druijff