Maak een goede keuze voor je loopbaan met de Ervaarring

Kom ontdekken wat jou nu echt te doen staat. Kom ontdekken welke richting je hebt te gaan in je loopbaan en vind een vorm die jou zingeving biedt en gelukkig gaat maken.

Kom naar de Ervaarring.

‘Spot on!’

ervaarring-loopbaan-keuze-werk

Loopbaanvraag

Misschien ben je niet helemaal tevreden op de plek waar je nu werkt of misschien ben je al een tijdje op zoek naar een positieve verandering in je loopbaan. Als je je afvraagt wat jou zingeving gaat bieden, welk soort werk of welk soort project, dan is de Ervaarring een mooie sessie voor jou. Je krijgt gedurende de sessie de volle aandacht van een van onze begeleiders in Nederland of België.

Tijdens de Ervaarring ga je met een van onze begeleiders op zoek naar wat jou echt raakt. Waarvan ga jij aan? Waar wil jij dienstbaar aan zijn? En niet onbelangrijk: Wat geeft jou plezier en inspiratie? Samen onderzoek je wat jouw antwoorden zijn op deze en nog veel meer relevante vragen.

Je zult zien dat je antwoorden vindt en mogelijkheden ontdekt die jou verrassen. En dat je steeds concreter kunt worden in welke richting je op wilt met je loopbaan, werk of project. Samen met je begeleider bespreek en onderzoek je de gevonden mogelijkheden en aan het eind van de sessie loop je met nieuwe inzichten en een eerste plan van aanpak de deur uit. Als je wilt dan kunnen we je daarna ook begeleiden in een mooi ontdektraject op maat.

ervaarring-ontdekken-purpose

Een mooi cadeau aan jezelf

Natuurlijk heb je zelf al nagedacht over wat je in je loopbaan kunt gaan doen om meer zingeving of voldoening te krijgen en misschien heb je je partner of vrienden om advies gevraagd. Goed bezig. Tegelijkertijd is het helemaal niet gek als je er zelf niet uitkomt en je er hulp bij nodig hebt. Gun het jezelf dan ook, want zeg zou zelf, het mooiste cadeau dat je jezelf misschien wel kunt geven is geluk in je werk. Op de juiste plek de juiste dingen doen. Daar helpen we je graag bij.

In zo’n twee tot tweeënhalf uur nemen we jou met de Ervaarring mee op ontdekking naar mogelijke loopbaanstappen, waarbij je de volle aandacht hebt van onze begeleider of coach. Je gaat vol energie en met een helder idee weer naar huis.

Deelname aan een 1op1 Ervaarring kost € 299,- (exclusief BTW en eventuele reiskosten)

Vraag nu een Ervaarring aan. Neem contact op, prik met ons een datum en we gaan je helpen. Tijdens een fysieke ontmoeting of online. Bij ons, of bij jou thuis.

👉 AANMELDEN 👈

Varianten

De Ervaarring is er ook als workshop waaraan groepen deel kunnen nemen van drie tot vijftig mensen! Open sessies die wij bieden vind je in de agenda. We komen ook met plezier bij jullie in de organisatie of op het event.

De Ervaarring is er ook om als team samen te onderzoeken wat je samen te doen staat. Mogelijkheden te over.

Train-de-trainer

Een paar keer per jaar kun je deze werkvorm leren, zodat je hem als coach of loopbaancoach zelf kunt gaan inzetten. Houd de agenda in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van data.

ervaarring-loopbaan-train-de-trainer

Onze begeleiders

Onze groep van mooie en bezielde Ervaarring begeleiders bestaat uit: Joske Elsinghorst, Mieke Miltenburg, Stendert Rademakers, Caroline Rijnbeek, Amarins Pothoff-Sijbesma, Vanessa Luyten (België), Maïke Weenink, Marieke van Driel, Femke Huibers-Saffrie, Else Buitenhuis, Annemieke de Vries en Juul Martin. 

Play on!

De Ervaarring is een aanrader, een korte tijdsinvestering en waarde-vol. Ik heb onverwachte en bevestigende inzichten gekregen. Ook door naar de andere deelnemers te kijken erg leerzaam voor jezelf. Juul is scherp, raakt de essentie, legt snel verbanden, prikkelt en daagt uit.

Sanne Nicholas

Nieuwe inzichten en leuk om te doen!

Mijn Ervaarring was een erg leuke ervaring!

Met de fijne begeleiding van Annemieke de Vries die me bij de hand nam en door de fases leidde kwamen we in het midden terecht. Waar alles samenkomt.
Ondanks dat ik zelf geen nieuwe dingen aangaf, kwam er toch iets vernieuwends voor mij uit.

Vooral het inzicht van wil je zelf dingen honderd keer doen/uitvoeren, of wil je dit anderen leren om te doen. Dat was een groot verschil voor mij.
Ik kreeg energie van het gesprek. Als de tijd voor mij rijp is, weet ik welke eerste stappen ik kan gaan zetten, niet alles hoeft gelijk perfect voor elkaar te zijn.
Erg leuk om te doen!

Esther van Veldhuizen

Het licht gaat even aan

Ik heb deze week meegedaan met de Ervaarring, en ben onder de indruk van de lichtheid en de helderheid ervan. Je spreekt uit wat er op dat moment speelt, alles wat in je leeft mag geuit. Heerlijk 🙂 En dan ineens, in het midden van de opstelling, valt het kwartje, alsof het licht even aanging. Mijn hoofd zat er niet meer tussen en ik voelde duidelijk wat ik in de wereld kan zetten. Dat voelen en voor me zien, maakt dat het beklijft. Prachtig dat zo’n korte lichte sessie zo treffend kan zijn.

Welmoet de Graaf