Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Durftevragen in Vlaanderen

3 juli 2020 om 14:00 16:30

De kracht voelen van een vraag te stellen. De passie voelen voor jouw vraag. Vandaag begeleid Kitty Weyn je tijdens deze durftevragen in Vlaanderen.

De sessie

Wij maken het overal mee dat mensen elkaar van nature graag helpen. Dat als je de juiste vraag aan de juiste persoon stelt, het onmogelijke mogelijk wordt. Als je durft te vragen dan lukt je wens, droom, plan of project sneller. Het wordt leuker en effectiever om dingen voor elkaar te krijgen.

Heb je voor je droom, bedrijf of project veel tips, ideeën en netwerkcontacten nodig? Kom je vraag stellen in deze klassieke durftevragen sessie. En krijg van iedereen waardevolle tips, ideeën en netwerkcontacten. Duizenden gingen je voor.

Je hoeft niets voor te bereiden, ook geen vraag te hebben. Het mag natuurlijk wel. Maak je geen zorgen als je vraag (nog) niet concreet is, daar helpen we je bij. Overigens krijg je al heel veel energie van het helpen van anderen, je zult versteld staan van de hoeveelheid tips die je in huis hebt.

Praktisch

Durftevragen heeft een minimum van vijf en een maximum van twaalf deelnemers. Als jij je aanmeldt, ben je er daar één van.

Kosten

Kitty Weyn werkt in deze sessie op basis van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat zij je achteraf vraag wat de sessie je waard was. Mocht je dit een lastige vraag vinden, kun je deze sessie vergelijken met andere sessies, wat gaf je daar aan uit? Je kunt je ook afvragen wat de sessie je oplevert of bespaart. Ter vergelijk, eerdere deelnemers gaven tussen de 35 en 65 euro. Je mag ook iets van haar verlanglijstje geven dat je in verhouding vindt staan.
Nog wat tekst en uitleg over waardebepaling achteraf vind je hier.

Laat je alvast inspireren door ons gratis te downloaden boek!

AANMELDEN

Kitty Weyn

Kitty’s place

Hulstbaan, 157
Sinaai-Waas, 9112 België
+ Google Maps