Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s talk about! Nijmegen

12 juni om 17:00 19:00

Waar maar weinig leiders echt de tijd voor nemen is om het er eens rustig over te hebben. Over het leiden. Met andere leiders. Terwijl ze het wel zouden willen. Laten we het dan eens wél doen.

Let’s talk about – Leiders delen ervaringen

Mensen, wij leiders incluis, verwachten meestal van ons dat wij het wel weten en kunnen. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet altijd zo is. Laten we dat maar meteen toegeven. We willen wel leren, nietwaar?

In een informele setting gaan wij, leiders van divers pluimage, in gesprek over leiden en hoe je dat doet. En misschien ook wel over hoe je soms iets anders zou kunnen doen. Over bezieling die je misschien wel nodig hebt, over hoe je ruimte maakt, over hoe je mensen motiveert en AAN zet. En ondertussen ook nog je eigen behoeften probeert te vervullen. Over het soms eenzame karakter van leiden wellicht. Deze en andere relevante thema’s kunnen aan bod komen. Zonder dat er iets op het spel staat.

Zie het als een uurtje ontspannen uitwisselen en wat leren van elkaar en aansluitend een borrel. Geen poeha, maar vanuit de verbinding delen met elkaar. In dialoog nieuwsgierig zijn naar elkaar en open over je eigen ervaringen vertellen. Met maximaal 5-6 mensen aan tafel en er zijn maximaal vier tafels. De groep blijft dus klein en zorgvuldig gecureerd.

Voor wie

Managers, bestuurders, ondernemers, thought leaders en alles daartussenin. De diversiteit maakt ons rijk. Dit is de derde bijeenkomst in deze reeks.

Deelname bedraagt €20,- voor de borrel en zo. Dat kun je ter plekke voldoen.

Het gesprek is van 15 tot 17 uur. Met tussendoor of aansluitend een borreltje. De lokatie is ergens in de buurt van Nijmegen. Waar precies hoor je een paar dagen tevoren. Laat het hier weten als je interesse hebt, dan onderzoeken we samen of deze groep iets voor jou is.

Gegevens

Datum:
12 juni 2020
Tijd:
17:00 – 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Nijmegen

lokatie volgt