Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spelen met perfectionisme met Cindy Pittens

7 april om 10:00 13:00

Kom jij ook moeilijk in beweging, omdat je jouw lat veel te hoog legt? Of denkt die pas met veel te veel tijd en energie te bereiken? Gaat het plezier verloren omdat je het resultaat zo belangrijk vindt? Probeer dan eens om juist met een glimlach en ontspannen gemoed de dingen gedaan te krijgen. Kom spelen… met je perfectionisme.

Wat een eye-openers, herkenning en plezier!
~ Xandra van Hooff (School of Play)

Voor wie is spelen met perfectionisme bedoeld?

Je ziet details, je bent nauwkeurig, je levert goed werk af. En je bent uitgeput na een dag werken. Of je komt überhaubt niet in beweging, omdat de berg te hoog is. Dan is deze workshop een kennismaking met een nieuwe manier van kijken naar resultaat en de weg er naar toe.

Wat gaan we doen?

In deze workshop Spelen met Perfectionisme gaan we speels en ervaringsgericht te werk. Cindy Pittens neemt je mee in oefeningen waarin je reflecteert op je automatische gedrag en gedachten. Juist wanneer onvoorspelbaarheid en mogelijk falen op de loer ligt. Je gaat je brein (en je lijf) trainen in beweging te komen ondanks deze gedachten. En je ontdekt hoe bevrijdend een speelse mindset kan zijn. Cindy schreef een mooi blog over haar manier van leren omgaan met een te hoge lat.

Cindy Pittens

Mijn naam is Cindy Pittens

‘Ik ben improvisatiespeler en – trainer. De lach, verbinding (met zelf en ander) en persoonlijke ontwikkeling zijn de kernwaardes die voor mij in CP IMPRO samenkomen. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen zich openen, in alle spontaniteit spelen en durven reflecteren en ontwikkelen in mijn trainingen of tijdens voorstellingen.’

‘De interactiviteit staat altijd centraal en dat maakt mijn werk intensief en tegelijk zo waardevol. Ik geniet volop als mensen de stap maken van gespannen, met een frons op het voorhoofd naar een ontspannen lijf en een glimlach op het gezicht. Waarom? Ik herken de kramp van het vast zitten én de bevrijding van het los laten. Die transformatie bij anderen zien is misschien minstens zo helend voor mezelf als voor de deelnemers zelf. Mooi vak hoor.’

What you see, is what you get! Ik vind het een feestje om met Cindy samen te werken. Ze is scherp, flexibel, enthousiast, punctueel, grappig en zeer betrokken.


~ Monique van Wielink

Kosten

Deelname kost €119,- inclusief BTW, koffie en thee.

Je betaalt vooraf voor je deelname, daar krijg je een factuur voor. Als die is voldaan dan pas is je plekje definitief. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan mag je later nog eens meedoen. Als wij onverhoopt moeten annuleren dan zoeken we samen naar een alternatieve datum en als dat niet lukt dan krijg je je geld terug.

Als je nog een vraag hebt, aarzel niet om Cindy te bellen.

👉 AANMELDEN 👈

Spelen met perfectionisme

woensdag 7 april 2021

van 10 tot 13 uur. Inloop vanaf 9.45 uur

School voor Wereldverbeteraars

Vierdaagseplein 1
Nijmegen,

Cindy Pittens

0641842464

Bekijk de site van Organisator