Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training Durftevragen in 1 dag

30 oktober om 10:30 18:00

Durftevragen. Nog steeds een veel gebruikte #hashtag op Twitter en Facebook. Nog steeds een kreet die mensen gebruiken als ze een vraag willen stellen. En nog steeds die bijzondere werkwijze die helpt om de juiste vraag te stellen en een groep mensen in de meedenk modus te zetten.

Ook vandaag kun jij de werkwijze van ons leren en met durftevragen van iedere groep een goudmijn maken van delende mensen die elkaar verder willen brengen. Doe mee met deze open durftevragen training voor mensen uit Nederland en België.

Omdat we er plezier in hebben natuurlijk en omdat we durftevragen nog verder de wereld in willen slingeren. Want dan lukken mooie dingen sneller.

Geschikt voor professionals en zzp’ers die willen verbinden, netwerken ontsluiten, en helpen anderen hun dromen waar te maken.

Je leert

  • een groep in de ‘het kan wel’ modus te zetten
  • iemand te helpen diens vraag scherp te formuleren
  • door te doen hoe durftevragen voor anderen én voor jou kan werken
  • te werken met snelle dynamiek binnen een groep

Kortom aan het eind van de dag ga je vol vertrouwen je eigen durftevragen sessies tegemoet. Het staat je helemaal vrij om durftevragen binnen je eigen  werk in te zetten op de plekken waar jij komt.

Jouw investering

Deelname kost € 295,- (ex BTW).

Inclusief heerlijke lunch, koffie, thee, een stapel originele durftevragen plakkertjes én het Handboek voor Wereldverbeteraars waarin de durftevragen handleiding en bakken vol waarmaaktips staan die je als begeleider zelf kunt geven in jouw sessies.

De trainer is Mieke Miltenburg, durftevragen begeleider sinds 2015.

Aanmelden kan hier

Mieke: ‘Mijn leukste durftevragen ervaring is dat iemand bij een durftevragensessie vroeg om met iemand op vakantie mee te mogen en naast haar zat een vrouw die behoefte had aan een metgezel. Ze gingen samen!’

Ervaringen van Deelnemers

Training Durftevragen: de kracht van eenvoud

Inspirerende dag met de training Durftevragen: zelf aan de slag en de verschillende rollen in dit proces mogen ervaren. Met de tips van Juul Martin en de andere enthousiaste deelneemsters meteen een stap verder kunnen zetten. Ik zie ernaar uit om meer mensen op weg te helpen met deze krachtige methode.

Nicolle Clemens

Juul Martin begeleidde een geweldige Durf te Vragen sessie

Juul Martin begeleidde een Durf te Vragen sessie tijdens de expertmeeting Fair Fashion & Fabrics, die Stichting DOEN en Social Enterprise NL organiseerden voor sociaal ondernemers. Hij hielp twee ondernemers bij het stellen van een hulpvraag aan het publiek van 80 collega ondernemers. Door Juul’s scherpe vragen kregen de ondernemers hun hulpvraag heel helder. Juul’s open houding, vertrouwen en enthousiasme werkte aanstekelijk op het publiek. Zij gaven de ondernemers een reeks aan creatieve oplossingen en nuttige contacten om weer een stapje verder te komen richting hun missie: de mode industrie inclusief en duurzaam maken. Juul is professioneel, empatisch en prettig om mee te werken. Aanrader!

Maxime Hofman

Durf te vragen training was energiek!

Wat een heerlijke energieke sessie, veel geleerd, veel gedeeld, veel gelachen 😂🤣😂
Echt de moeite waard! Onderweg naar huis al begonnen met het boek van Juul Martin, leest makkelijk en veel herkenning.
A day well spent.
Nu zelf aan de slag.

Vivianne Hahn

Rustig en coachend meegenomen

Juul nam ons bij de training om durftevragen te begeleiden stap voor stap mee in de methodiek van #durftevragen. Door het gezamenlijk te oefenen en elkaar feedback te geven leerden we al snel hoe we zelf een durftevragen kunnen leiden.  Wat ik heel prettig vond is de manier waarop Juul de dag begeleidde, op een rustige coachende manier nam hij ons mee in de wereld en mogelijkheden van #durftevragen.

Tussendoor werd er een overheerlijke lunch gebracht door buurman Stroom, daar heeft iedereen van genoten!

Ik kan deze methodiek heel goed gebruiken in mijn werk als Cultuurmakelaar, ben blij met de handvatten die ik daarbij gekregen heb. Ook fijn dat we nog wat extra documentatie hebben gekregen.

Kleine tip, serveer iets lekkers bij de koffie en thee, dat maakt het helemaal af. Of.. #durfdittevragen aan de deelnemers, wie weet wat voor baktalenten je in huis haalt;)

Karelien Druijff

Gegevens

Datum:
30 oktober 2020
Tijd:
10:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

School voor Wereldverbeteraars

School voor Wereldverbeteraars

Vierdaagseplein 1
Nijmegen,
+ Google Maps