Handboek voor Wereldverbeteraars

‘Waarschuwing: Lees het niet in één keer uit, want je gaat ervan stuiteren!’

‘Wat een geweldig boek! Boordevol inspiratie en tips’

Handboek voor Wereldverbeteraars

Handboek voor wereldverbeteraars

Hoe je als praktische idealist je dromen kunt waarmaken

Wil jij de wereld verbeteren? Kom in actie en begin je eigen concrete project om je droom te verwezenlijken. Want wat jij wil, kan ook zomaar lukken.

Wil je een einde maken aan zwerfafval, een speeltuin bouwen, eenzame mensen helpen of de bijen redden? Of een bedrijf of product de wereld in zetten? Wat je droom voor een betere wereld ook is, je kunt hem alleen verwezenlijken als je begint. Nu. Maak je geen zorgen over geld, want spullen zijn er genoeg. En maak je geen zorgen over al het werk, want er zijn altijd mensen die blij worden van met jou meedoen.

In dit boek laat Juul Martin met praktische tips en inspirerende voorbeelden zien hoe jij op pad kunt om jouw droom te verwezenlijken. Zijn motto is: verbeter de wereld en verrijk jezelf. Niet met geld, maar met een mooi avontuur. 

Over de hele wereld zijn mensen dankzij Juul aan het helpen en delen geslagen. Hij kreeg landelijke bekendheid met het Huis van Overvloed, dat met overtollig bouwmateriaal en de hulp van veel vrijwilligers voor minder dan duizend euro werd gebouwd. Met zijn School voor Wereldverbeteraars helpt Juul mensen om hun dromen waar te maken.

GENOMINEERD ALS PURPOSEBOEK VAN HET JAAR 2019!!

Nu te koop bij jouw favoriete boekwinkel en online bij onder andere

Voor grotere aantallen neem contact met ons op. Uitgeverij Haystack & Juul Martin

 

NAAR ONS MAGAZINE     BOUW ZELF AAN JOUW DROOM

 

 

Reviews

Een écht leuk boek met een écht belangrijke boodschap: Vecht niet tegen problemen, maar bouw zelf aan de oplossing.

– Kees Klomp

Wat een geweldig boek! Het leest lekker weg, het is praktisch en vol humor geschreven. Ludiek, inspirerend en in een geheel eigen schrijfstijl. Heb je ideeën, dromen of wensen en kun je wel en duwtje in de rug gebruiken, dan is dit een boek waar je blij van wordt.

– Sandy Wijnhoven

Als je een droom hebt die je waar wilt maken dan is dit boek hét gereedschap wat je nodig hebt! Het heeft voor mij prima gewerkt en merk dat anderen, die ik het boek aanbeveel, er ook veel profijt van hebben.

– Wim Marijnissen

Bij Juul Martin komt het recht uit zijn hart, in vlotte stijl, met humor. Geen zware managementliteratuur, maar praktisch en concreet.

– Franca Gribnau

Inspirerend, activerend en energiek boek. Je krijgt direct zin en ideeën om zelf de wereld een stukje beter te maken.

– Geluk in bedrijf

Tof boek met heel veel lessen die ik zelf ook in praktijk heb ondervonden. Gewoon beginnen met de eerste stap om de wereld te gaan verbeteren, zonder dat je weet waat het heen leidt of zonder master plan. Als je gaat doen en enthousiast bent, mensen die mee willen bouwen de kans geeft dat te zoen, durft te vragen – dan is er zoveel mogelijk. Ik denk dat dit boek heel veel mensen gaat inspireren om samen deze wereld beetje bij beetje steeds mooier te maken.

– Manon Becher