Ik ben een Magic Munchkin!

Ik ben een Magic Munchkin!

18 januari 2021 training 0
Arianne van dalen zingeving

Arianne van Dalen is al een heel leven bezig met zingeving. Nieuwsgierig, open en enthousiast zoekt ze, leert ze, ontdekt ze. En tegenwoordig deelt ze haar manieren van zoeken en vinden ook, in praktische en inspirerende workshops en trainingen, ook bij School voor Wereldverbeteraars.

Arianne vertelt: Zondag 10 augustus 1986 is een zomerse dag waarop ik ’s avonds terwijl de zon nog schijnt geboren word. Hier begint mijn zingeving. Die dag waren mijn vader en zussen thuis. Zo herinner ik al mijn verjaardagen, want in de zomervakantie waren we als gezin altijd compleet en was 10 augustus een echte feestdag. Ik vind het nog steeds belangrijk om bijzondere momenten te vieren en help mensen graag om dat te doen. 

In de loop van mijn jonge leven word ik net als ieder mens uitgedaagd door mijn omgeving. Tijdens mijn basisschooltijd besluiten andere kinderen dat ik er niet bij hoor. Het vrolijke, enthousiaste en uitbundige meisje dat ik ben, houdt zich in en voelt zich niet veilig en geaccepteerd. Een lastige tijd die ik graag achter mij liet toen ik naar de middelbare school ging. Ik besloot opnieuw te beginnen en durfde weer te stralen. Dit werd gezien toen ik auditie deed voor de musical de Tovenaar van Oz en bijna de hoofdrol kreeg. De rol van ‘Magic Munchkin’ mocht ik uiteindelijk spelen en dit deed ik vol enthousiasme. Op de foto in de krant stond ik vooraan en dat is typerend voor mij. Ik hoef geen one woman show, maar ik houd wel van aandacht en deel die graag met anderen. Als ik ergens voor ga, ga ik er voor 100% voor en door mijn enthousiasme zien mensen mij stralen. 

Mijn zingevingsmotto is geworden:
“To be the Magic Munchkin that helps you celebrate your birthday party”

Het is dus niet zo gek dat mijn bedrijf Magic Munchkin heet. Magic Munchkin heeft een diepe lading, want het staat voor authenticiteit, creativiteit, energie en daadkracht. Magic Munchkin is de persoon die straalt en anderen laat stralen. Concreet betekent dit dat ik mij inzet voor persoonlijk leiderschapsontwikkeling en het neerzetten van medewerkerevents. 

Mijn zingevingsmotto biedt mij inspiratie voor waar ik heen wil in mijn werk en andere delen van mijn leven. Het is mijn ankerpunt. Mijn houvast. 

Dankzij mijn deelname aan verschillende trainingen en workshops op het gebied van persoonlijk leiderschap, heb ik een 1-daagse workshop ontwikkelt waarin je langs verschillende stukken van jouw leven gaan. Samen leggen we de puzzel en onderzoeken we wat deze delen jou vertellen. Zo vind je altijd wel jouw zingevingsmotto is.

Op 26 maart 2021 is de aller- allereerste open workshop In één ZINgeving.

Meer weten over ZINgeving? Kijk dan hier! En zie de agenda voor de open sessies van Arianne.

De geboorte van Arianne als Magic Munchkin, way way back..