Special skills

Om jouw eigen droom te realiseren en en passant iets moois toe te voegen aan de wereld kun je deze special skills van ons leren. Uiteraard voegen we ook netwerk, creatiekracht en ervaringen toe.

Laad jezelf op

Ken je Barack Obama? Mooi. Wat hij kan, kun jij ook leren. Jij kunt ook mensen inspireren en een opgeladen magneet zijn voor hulp en ideeën. Misschien word je geen president, maar wat jij wilt kan met magneetkracht sneller lukken. Ontdek waar je naar verlangt, van welk probleem je buikpijn van krijgt en uit dat. En leer de juiste vragen te stellen om anderen te betrekken.

De juiste vorm ontwikkelen

Je kunt nog zo magnetisch zijn als je wilt, maar zonder duidelijke vorm die het probleem gaat oplossen gebeurt er niks. Wat gaat het beste werken? een event? Een tool, een leermiddel? Of toch een eigen plek, game, hangout? Leer de juiste vorm te zoeken en te ontwikkelen.

Identiteit maken

Een vorm kan pas echt goed bestaan als het beestje een naam en een smoel heeft. Welke past het beste bij jou, je vorm en wat je wilt neerzetten?

De wereld is Sinterklaas

Je hebt geen bergen met geld nodig om jouw droom te laten lukken. Want alles wat je nodig hebt is er al. Je hoeft alleen maar goed te leren vragen om wat je wilt en te leren zoeken naar waar en aan wie je moet vragen.

Leiden

Voor sommigen is het heerlijk om de leider te zijn, anderen gruwelen van het idee alleen al. Toch moet iemand richting geven én anderen mee krijgen. Jij kan het ook zijn. Je moet het zijn, het is jouw droom!

Roeptoeteren

Als niemand weet wat je doet, is het lastig hulp te krijgen of impact te maken. Leer te spreken voor een groep, goede verhalen te vertellen over de helden, je successen en mislukkingen. Online en in het echt.

Doorgroeien en business ontwikkelen

Zonder geld waarmaken gaat best. Zonder geld leven helaas nog niet. Het hoeft ook niet. Onderzoek en ontwikkel je droom door en maak wat jij hebt gemaakt waardevol voor anderen. Dan zou je er zomaar een onderneming van kunnen maken.

Je vind er meer info over in het Handboek en in het blog.

IK WIL MEER WETEN