Vanaf Prijzen

Wij hanteren ‘vanaf prijzen’ voor een deel van ons open aanbod. Dat had je al gezien. Waarom? En wat betekent dit voor jou als deelnemer?

Wij verbinden ons steeds meer aan mooie bedrijven om langdurig mee samen te werken. We helpen om hun mensen meer autonoom, betekenisvol, creatief, verbonden en ondernemend te kunnen werken. Daar verdienen we ons geld primair mee. En dat is vaak voldoende om van te leven zonder fulltime betaald aan de slag te zijn.

Dat biedt ruimte voor ons om te spelen, te leren, te ontdekken en te proberen. En om mensen, misschien wel als jij, die toevallig niet bij zo’n leuke werkgever werken, te helpen door ze toegang te geven tot ons en ons aanbod.

Als jij besluit mee te doen aan een van onze trainingen of programma’s dan betaal je een vast (laag) bedrag dat bedoeld is om de kosten te dekken. Deze basisvergoeding betaal je vooraf, en pas als je betaald hebt, gaan we ervan uit dat je komt.

Na de sessie mag je, als je dat wilt omdat dat beter voor je voelt in de wederkerigheid, en als je je dat kunt veroorloven, een beloning geven voor de begeleiding. En natuurlijk mag dat een marktconform bedrag zijn als je dat wilt geven en over hebt. Maar ook een klein extraatje. Of hulp, als we die als School voor Wereldverbeteraars kunnen gebruiken. Of niks. Gewoon wat goed voelt voor jou. Het is ok. Laat het wel snel na de sessie weten, dan kunnen we het afronden. Daar houden we van. Klaar zijn en door kunnen 🙂 En als je dit lastig vindt heb er dan gauw na de sessie over met ons. We luisteren. En we komen er samen wel uit.

Nu we het toch over voorwaarden hebben: Als je de basisvergoeding betaald hebt, maar toch niet kunt en je je netjes afmeldt vooraf dan mag je een andere keer gewoon meedoen.

Als wij vooraf zouden moeten annuleren dan krijg je je vooraf betaalde geld uiteraard helemaal terug.

Zeg het maar, waar wil je aan meedoen?