Yes, we’re open!

Yes, we’re open!

26 juni 2020 Nieuws 0

Met plezier en overgave hebben vooral Mieke en Juul de afgelopen twee jaar allerlei trainingen en workshops gegeven aan mensen die de wereld willen verbeteren. We zijn er trots op dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen en dat zij ons zo positief waarderen. En trots op dat we dat met eigen, zelfgemaakte concepten hebben kunnen doen als de Ervaarring en WAARMAAKchallenge.

We hebben samen, en met dank aan allerlei anderen, kunnen bouwen aan School voor Wereldverbeteraars. Kunnen bouwen aan een kwaliteitslabel met een goed bereik voor inspirerende opleidingen op het gebied van het waarmaken van je dromen voor een betere wereld.

Nu is het voor ons de hoogste tijd om wat we opgebouwd hebben, te delen met anderen. Met andere mensen die met hén bijzondere unieke concepten, creativiteit en educatieve skills iets toe kunnen voegen. Misschien wel met jou!

Het is tijd om ruimte te maken en als School voor Wereldverbeteraars een podium te zijn voor andere mensen, andere concepten. Enerzijds omdat er tal van bijzondere ‘trainers’ zijn die een platform als het onze verdienen. Anderzijds omdat onze deelnemers en volger dan nog meer kunnen leren en beter uitgerust op pad gaan om hun dromen waar te maken.

Als jij dit leest en denkt een mooie workshop of training te kunnen bieden die deelnemers helpt hun dromen waar te maken, neem dan gerust contact op. Dan gaan we samen verkennen of en hoe we een platform voor jou kunnen zijn. En jou kunnen helpen te groeien.